новини

ПТАХІВНИЦТВО-2016 у м.Трускавець
ISO 22000_2005_KRONOS1.pngШановні колеги!

Запрошуємо Вас ві...

Виставка АГРО-2016
AGRO20168-11 червня у м.Києві проходила міжнародна виставка АГРО-2016 за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольс...

АГРОПОРТ 2016 ЛЬВІВ
AGROPORT2-16АГРОПОРТ 2016

Наші фахівці взяли участь у виставці "АГРОПОРТ", яка проходила у м.Львів.
...

3 сесія Міжнародної Школи Кормів 2016
логотип МШК6-12 червня 2016 року у смт Затока (Одеська область) пройшла 3...

Українські підприємці на18-у Марокканському міжнародному салоні птахівництва
10 українських компаній, які представляють малий та середній бізнес  України, вперше взяли у...

Ми на виставці і конференції "Птахівництво-2015" у м.Трускавець!
IMG_2236.JPGПП "Кронос Агро" на виставці "ПТАХІВНИЦТВО 2015"


...

НАШІ ПОСЛУГИ


Ми із задоволенням консультуємо клієнтів та навчаємо Ваш персонал. Чому ми це робимо? Тому що, чим краще клієнт розуміє
1) що з препаратів потрібно? 
2) як саме та в яких випадках використовувати препарат? 
3) з якою метою використовувати препарат? – тим эффективніше він веде свій бізнес, тим більшу вигоду він отримує при рівних або навіть менших затратах зі свого боку. 


У зв'язку з цим ми пропонуємо наступні послуги:

1. Виробництво продукції за технологічною документацією замовника, з дотриманням вимог ISO-9001:2009 на діючому обладнанні ПП «Кронос Агро».

2. Консультації з комп'ютерної оптимізації кормових раціонів.

3. Консультації з використання мультиферментних композицій в кормах.

4. Консультації з використання підкислювачів (корм, вода).

5. Складання технологічних схем для дезинфекції тваринницьких приміщень та пташників, розрахунок затрат на дезинфекцію.

6. Навчання Вашого персоналу правилам проведення дезінфекції, практичні заняття з використання апаратів високого тиску, генераторів гарячого та холодного туману.

7. Оптимизація використання підкислювачів в залежності від якості води клієнту шляхом підкислення води та визначення кислотно-зв'язуючої здатності корма (КЗЗ). 

8. Консультативная допомога з виїздом до клієнта та із залученням незалежних експертів.

9. Тестування термостабільности та сумісності ферментів на підприємстві замовника.